Tors Bockar

Greetings O-bock!
Username 
Password 
 
Last forum posts:
  ...19-02-16
  ...19-01-07
  ...18-11-29
  ...18-10-23
  ...18-09-19
 
 
 


Sundsvalls akademiska manskör

Tors Bockar i trappan på hotell KnaustTors Bockar bildades för fem år sedan, med syftet att samla de som är intresserade av traditionell manskör till studentikosa aktiviteter (speciellt kring valborg).

Sålunda har vi nu i fem år spritt den klassiska manskörstraditionen, både till studenterna vid Mittuniversitetet och andra oskyldiga förbipasserande. Manligt härlig, härlig och stark!

Släpp frackarna loss, det är vår!(pressmeddelande 2005-04-29)

Herrar i frack!

Vi försöker, så långt som det är möjligt, att hålla oss till de traditionellt akademiska tillbehören: Sången, studentmössan, fracken och punschen! Tyvärr är det inte uppskattat av alla civilister, men de flesta förstår varför traditionell akademisk manskör skall framföras på detta sätt...

Valborg!

Valborgsaftonen är väl traditionellt manskörens högtidsdag, och om du har tur kanske du kan få se oss under dagen på sista april. Då brukar vi nämligen traditionellt dra runt på Sundsvalls gator för att fira vårens ankomst. Så om du ser stiliga män i sin bästa ålder, klädda i frack med studentkapsylen på, då har du säkert stött på Tors Bockar!

Bilder

Anders Thorsell på Sundsvalltown har tagit jättefina fotografier från vårt uppträdande på 1891. De kan du se på www.sundsvalltown.com

 
Powered by a rewritten Siteman personal website CMS
Built on a forked Siteman (ver. 1.1.10.1)